Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cooler Enermax LiqTech TR4 II ELC-LTTRTO280-TBP Wasserkühlung

Enermax
Nem értékelt
Cikkszám: ELC-LTTRTO280-TBP
A vadonatúj Liqtech TR4 II minden egyben vízhűtő az AMD-vel együttműködésben lett kifejlesztve az AMD Ryzen Theradripper processzorokhoz. Ezek a rendkívül erőteljes processzorok a TR4 foglalatban helyezkednek el, ami az AMD korábbi foglalatjaihoz képest sokkal nagyobb helyet foglal el. A hagyományos hűtőrendszerek, amelyek utólag lettek hozzáigazítva a TR4 foglalathoz, gyakran nem fedik le teljesen a Threadripper teljes hűtőbordáját. Így az Enermax kifejlesztette a Liqtech TR4 II-t a teljes felület hasznosításához a hűtésnél, továbbá rendkívül magas, 500W TDP hűtési kapacitást is nyújt, hogy a szörnyet irányítás alatt tartsa.
A Liqtech TR4 második generációja címezhető RGB vizesblokkal lett megújítva, ami lehetővé teszi a szinkronizációt a támogatott alaplapokkal.

Dizájn

A Liqtech TR4 II egy minden egyben vízhűtőrendszer előre feltöltött hűtőfolyadékkal, így a használata olyan könnyű, mint egy rendes léghűtőrendszeré. A telepítése és a karbantartása is könnyű. A teljesen szigetelt dizájn biztosítja a folyadék legkisebb párolgását, és a termék hosszú élettartamát. 500W TDP-vel a Liqtech TR4 II a legjobb választás az 1. és 2. generációs AMD Ryzen Threadripper processzorok hűtéséhez játékhoz és professzionális felhasználáshoz.
Radiátor

A radiátor nagy hűtési felületet nyújt magas hőcsere-kapacitással a vékony csatornáknak és alumíniumlemezeknek köszönhetően. A Liqtech TR4 II elérhető 360 mm-es, 280 mm-es, és extra vastag 240 mm-es radiátorral. Minden modell rendkívüli 500W+ TDP-t nyújt az extra túlhajtási képességekhez.
A radiátor oldala elegáns alumíniumbevonatú, és mindkét oldalán gumivédőkkel rendelkezik.
100% IHS átfogás

Úgy lett tervezve, hogy teljesen lefedje az AMD Ryzen Threadripper integrált hőterelőjét a kompromisszummentes hűtési teljesítményért.
Aurabelt™ RGB vizesblokk

A Liqtech TR4 II Aurabelt™ vizesblokkja címezhető RGB LED-ekkel van ellátva, amelyek szivárvány világítási effektusokat nyújtanak.
A LED-ek szinkronizálhatók címezhető RGB csatlakozókkal a kompatibilis ASRock, ASUS, Gigabyte és MSI alaplapokon.
RGB vezérlődoboz

Az integrált RGB vezérlődoboz 10 előre beállított fényhatás gyors beállítását biztosítja anélkül, hogy RGB támogatású alaplapra, vagy további szoftverre lenne szükség.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 1.289 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!